Njoftime për shtyp

 

Infigo Meetup Tirana

Infigo meetup Tirana – Infosec and Big Data AnalyticsINFIGO IS, me mbështetjen e Shoqatës Shqiptare të Bankave, organizoi konferencën me titull ˝Infigo meetup – Infosec and Big Data Analytics˝ në hotel Rogner, Tiranë, në datën 8 qershor 2017. Në konferencën...

Publikuar: 08/06/2017

Thirrje për aplikim – Dizenjim i faqes së internetit

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB), organizon konkursin për dizenjimin dhe ndërtimin e faqes së re të internetit. Ftohen të gjithë të interesuarit të dërgojnë propozimet e tyre, deri më datë 26 prill 2016, në adresën elektronike: secretariat@aab-al.org

Publikuar: 10/04/2017

Java Globale e Parasë, 2017

Më 27 mars 2017, në ambientet e Bankës së Shqipërisë, u çel Java e Parasë, një festë mbarë botërore e parasë, e cila ka për qëllim ndërgjegjësimin e brezit të ri për të qenë qytetarë të ardhshëm të përgjegjshëm dhe të aftë financiarisht. Banka e S...

Publikuar: 07/04/2017

Lancimi i Programit “Edukimi i Punëkërkuesve të Rinj në Sektorin Bankar”

Tiranë, më 5 prill 2017 - Në vijim të punës për promovimin dhe nxitjen e punësimit tek të rinjtë dhe rritjen e potencialit të burimeve njerëzore të sistemit bankar, Shoqata Shqiptare e Bankave dhe Partnerët Shqipëri organizuan lancimin e Programit “Edukimi i Pu...

Publikuar: 05/04/2017

Zhvillon punimet Forumi për Veprimtarinë Bankare për Individë

Në datën 21 Shkurt 2017, Shoqata Shqiptare e Bankave organizoi Forumin “Veprimtaria bankare për individë” (Retail Banking). Në Forum morën pjesë ekspertë të fushës nga bankat që operojnë në Shqipëri si dhe ekspertë ndërkombëtarë, përfaqësues të Bankës s...

Publikuar: 23/02/2017

Njoftim për shtyp - Takim diskutimi midis BSH dhe AAB

Takim diskutimi i Bankës së Shqipërisë me Shoqatën Shqiptare të Bankave (AAB)Në datën 15 shkurt 2017, në ambientet e Bankës Shqipërisë u mbajt një takim diskutimi midis Bankës së Shqipërisë dhe Bordit Drejtues të Shoqatës Shqiptare të Bankave. Të prani...

Publikuar: 22/02/2017

Njoftim për Shtyp - Falenderim për Ministrinë ë Punëve të Brendshme

15 shkurt 2017 - Shoqata Shqiptare e Bankave, si gjithë opinioni publik, u njoh me komunikatën e Ministrisë së Punëve të Brendshme të datës 14 shkurt mbi zbulimin dhe arrestimin e katër prej gjashtë autorëve të aktit kriminal të grabitjes së eskortës që transporto...

Publikuar: 15/02/2017

Njoftim për shtyp

11 shkurt 2017 - Opinioni publik dhe gjithë shoqëria është njoftuar dhe informuar mbi ngjarjen e rëndë të ndodhur në datën 9 shkurt 2017 në rrugën për në Rinas, ku një grup kriminelësh kanë ndaluar dhe grabitur eskortën që po transportonte vlera monetare....

Publikuar: 11/02/2017

Shpallet fituesi i konkursit për realizimin e Logos së re të Shoqatës Shqiptare e Bankave (AAB)

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB), përfundoi Konkursin për realizimin e Logos së re të organizatës dhe ne kemi kënaqësinë të shpallim rezultatin. Koha e zhvillimit të konkursit ishte nga data 25 Nëntor deri më 19 Dhjetor 2016...

Publikuar: 30/01/2017

Nënshkruhet Memorandum Bashkëpunimi në kuadër të Programin Kombëtar të Praktikave të Punës

26 Janar 2016 - Ministria e Mirëqenies Sociale nënshkruan një memorandum bashkëpunimi me 14 kompanitë publike dhe private në kuadrin e Programit Kombëtar të Punësimit. Marrëveshja parashikon mundësinë e kryerjes së praktikave të punës me qëllim fitimin e eksperi...

Publikuar: 26/01/2017

AAB organizon takim me përfaqësues të medias

Në datën 20 janar 2017, me rastin e fillimit të Vitit të Ri, Shoqata Shqiptare e Bankave, zhvilloi një takim me gazetarë, analistë të ekonomisë dhe përfaqësues të tjerë të medias në Shqipëri. Anëtarë të Bordit Drejtues, drejtues të bankave anëtare të AAB-së si dhe anëtar...

Publikuar: 23/01/2017

 

 

    

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE
Rr. "Ibrahim Rugova", Sky Tower 9/3, Tiranë
Tel: +355 4 2280 371/2
Fax: +355 4 2280 359