Evente

 

Infigo Meetup Tirana

Infigo meetup Tirana – Infosec and Big Data AnalyticsINFIGO IS, me mbështetjen e Shoqatës Shqiptare të Bankave, organizoi konferencën me titull ˝Infigo meetup – Infosec and Big Data Analytics˝ në hotel Rogner, Tiranë, në datën 8 qershor 2017. Në konferencën...

Publikuar: 08/06/2017

Java Globale e Parasë, 2017

Më 27 mars 2017, në ambientet e Bankës së Shqipërisë, u çel Java e Parasë, një festë mbarë botërore e parasë, e cila ka për qëllim ndërgjegjësimin e brezit të ri për të qenë qytetarë të ardhshëm të përgjegjshëm dhe të aftë financiarisht. Banka e S...

Publikuar: 07/04/2017

Vlerësimi dhe menaxhimi i kredisë

AAB në bashkëpunim me ATTF Luxembourg organizojnë trajnimin me teme:...

Publikuar: 01/03/2017

 

 

    

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE
Rr. "Ibrahim Rugova", Sky Tower 9/3, Tiranë
Tel: +355 4 2280 371/2
Fax: +355 4 2280 359