Revista BANKIERI

 

Të shkruash për Revistën Bankieri

Qëllimi kryesor i revistës BANKIERI, botim i Shoqatës Shqiptare të Bankave, AAB, është të ofrojë informacion të vlefshëm dhe cilësor për sektorin bankar dhe financiar.

Nëse jeni të interesuar të publikoni analiza, ekspertizë, apo informacion mbi projekte që kanë lidhje me sektorin, atëherë jeni të mirëpritur për të shkruar për ne.

Na kontaktoni:
bankieri@aab-al.org

 

Nr.23 | Prill 2017
Lexoje online | Shkarko

Nr.22 | Janar 2017
Lexoje online | Shkarko

Nr.21 | Shtator 2016
Lexoje online | Shkarko

Nr.20 | Korrik 2016
Lexoje online | Shkarko

Nr.19 | Prill 2016
Lexoje online | Shkarko

Nr.18 | Janar 2016
Lexoje online | Shkarko

Nr.17 | Tetor 2015
Lexoje online | Shkarko

Nr.16 | Korrik 2015
Lexoje online | Shkarko

Nr.15 | Prill 2015
Lexoje online | Shkarko

Nr.14 | Janar 2015
Lexoje online | Shkarko

Nr.13 | Tetor 2014
Lexoje online | Shkarko

Nr.12 | Korrik 2014
Lexoje online | Shkarko

Nr.11 | Prill 2014
Lexoje online | Shkarko

Nr.10 | Janar 2014
Lexoje online | Shkarko

Nr.9 | Tetor 2013
Lexoje online | Shkarko

Nr.8 | Korrik 2013
Lexoje online | Shkarko

Nr.7 | Prill 2013
Lexoje online | Shkarko

Nr.6 | Janar 2013
Lexoje online | Shkarko

Nr.5 | Tetor 2012
Lexoje online | Shkarko

Nr.4 | Korrik 2012
Lexoje online | Shkarko

Nr.3 | Prill 2012
Lexoje online | Shkarko

Nr.2 | Janar 2012
Lexoje online | Shkarko

Nr.1 | Tetor 2011
Lexoje online | Shkarko

 

 

    

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE
Rr. "Ibrahim Rugova", Sky Tower 9/3, Tiranë
Tel: +355 4 2280 371/2
Fax: +355 4 2280 359