House of Training (ATTF), Luxembourg

 

AAB është partneri i vetëm zyrtar për Shqipërinë i "House of Training" (ATTF / www.attf.lu), në Luksemburg, që prej shtatorit të vitit të 2014. Ky institucion ka objektiv të sigurojë mbështetje teknike për çështjet financiare si edhe të ndajë eksperiencën e qendrës financiare të Luxembourg-ut me vendet partnere. AAB do të funksionojë si zyrë koordinimi për Shqipërinë dhe do bashkëpunojë me ATTF në kuadër të trajnimeve të ndryshme që ofrohen në fushën financiare. Trajnimet e ofruara janë të një niveli të lartë dhe me kosto shumë të përballueshme pasi pjesërisht sponsorizohen nga Ministria e Financave të Luksemburgut. Aplikuesit nga Shqipëria duhet të dërgojnë aplikimet tek AAB dhe pas aplikimit kandidatët do të përzgjidhen në bazë të profilit, eksperiencës, pozicionit të tyre në institucionin financiar përkatës.

 

Trajnimet e ardhëshme

DatatTemaData e konfirmimitProgram
12-16 qershor, 2017Multinational seminar - SME Financing - Strategy and Organization for Banks01/05/2017info
26 qershor - 4 korrik, 2017Training on Capital Markets Back-Office Certification Programme(CAMBOC) - Mastering Securities Back-Office Operations04/05/2017info
18-22 shtator, 2017Certified International Portfolio and Relationship Manager - Part I26/05/2017info
16-20 prill, 20187Certified International Portfolio and Relationship Manager - Part II26/05/2017info

 

Për më tepër informacion, ju lutemi kontaktoni në adresën e mëposhtme:

Kontakt

Junida TAFAJ (KATROSHI)
Drejtuese për Trajnimet
E-mail: junida.katroshi@aab-al.org
Tel: +355 4 2280 372 | +355 4 2280 359

 

 

 

    

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE
Rr. "Ibrahim Rugova", Sky Tower 9/3, Tiranë
Tel: +355 4 2280 371/2
Fax: +355 4 2280 359