Vlerësimi dhe menaxhimi i besueshmërisë

Publikuar: 06/03/2017


AAB, në bashkëpunim me House of Trainings Luxembourg, organizoi më 6 – 8 mars 2017 trajnimin me temë: "Vlerësimi dhe menaxhimi i besueshmërisë". Kursi synoi të ndihmojë huadhënësit aktualë dhe të ardhshëm, investuesit dhe analistët e kredisë, për ta kryer punën e tyre në mënyrë efikase dhe të plotë. Trajnimi u drejtua nga Erik de Jong dhe u ndoq nga 20 pjesëmarrës nga bankat anëtare dhe institucionet e tjera financiare jo-banka.

Kategoria:

 

 

    

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE
Rr. "Ibrahim Rugova", Sky Tower 9/3, Tiranë
Tel: +355 4 2280 371/2
Fax: +355 4 2280 359