Thirrje për aplikim – Dizenjim i faqes së internetit

Publikuar: 10/04/2017


Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB), organizon konkursin për dizenjimin dhe ndërtimin e faqes së re të internetit.

Ftohen të gjithë të interesuarit të dërgojnë propozimet e tyre, deri më datë 26 prill 2016, në adresën elektronike: secretariat@aab-al.org

Termat e referencës:
Specifications_for new AAB website.pdf

Vlerësimi i Çmimit fitues është 1000 euro, ku përfshihet dhe taksat e aplikueshme.

Kategoria: Njoftime për Shtyp | Të reja nga AAB

 

 

    

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE
Rr. "Ibrahim Rugova", Sky Tower 9/3, Tiranë
Tel: +355 4 2280 371/2
Fax: +355 4 2280 359