Të reja nga AAB

 

Thirrje për aplikim – Dizenjim i faqes së internetit

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB), organizon konkursin për dizenjimin dhe ndërtimin e faqes së re të internetit. Ftohen të gjithë të interesuarit të dërgojnë propozimet e tyre, deri më datë 26 prill 2016, në adresën elektronike: secretariat@aab-al.org

Publikuar: 10/04/2017

Leksion i hapur me temë "Sistemi Bankar në Shqipëri"

Më datë 05 prill, u zhvillua leksioni i hapur me temë: Sistemi Bankar në Shqipëri, nga Dr. Spiro Brumbulli, Sekretar i Përgjithshëm i Shoqatës së Bankave. Në këtë leksion u përfshinë studentët e programit të studimit Administrim Biznesi dhe Informatikë Ekonomike të Universitetit...

Publikuar: 05/04/2017

Lancimi i Programit “Edukimi i Punëkërkuesve të Rinj në Sektorin Bankar”

Tiranë, më 5 prill 2017 - Në vijim të punës për promovimin dhe nxitjen e punësimit tek të rinjtë dhe rritjen e potencialit të burimeve njerëzore të sistemit bankar, Shoqata Shqiptare e Bankave dhe Partnerët Shqipëri organizuan lancimin e Programit “Edukimi i Pu...

Publikuar: 05/04/2017

Partnerët Shqipëri hap aplikimet për programin “Edukimi i Punëkërkuesve të Rinj në Sektorin Bankar”

Partnerët Shqipëri në bashkëpunim me Shoqatën Shqiptare të Bankave, do të organizojnë një program intensiv formimi për punëkërkuesit e rinj të cilët janë duke hedhur hapat drejt karrierës profesionale në sektorin bankar.Ky program i cili ofron mundësi edukimi dhe zhvillim...

Publikuar: 01/03/2017

Njoftim - Shprehje interesi mbi organizimin e studimit

“Kontributi i bankave në ekonomi dhe shoqëri”Shoqata Shqiptare e Bankave kërkon të kryejë një studim “Kontributi i bankave në ekonomi dhe shoqëri”. Studimi duhet të paraqesë një analizë të plotë dhe rigoroze, në kontributin e bankave në ekonomi dhe ...

Publikuar: 14/02/2017

Ligji ri “Për falimentin” - Workshop për bankat

7 Shkurt 2017 - AAB në bashkëpunim me IFC, organizuan Workshop-in “për bankat që veprojnë në Republikën e Shqipërisë, me qëllim rritjen e ndërgjegjësimit në lidhje me ligjin e ri të falimentit dhe procedurat e tij.”. Ligji ri “Për falimentin”, u m...

Publikuar: 07/02/2017

 

 

    

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE
Rr. "Ibrahim Rugova", Sky Tower 9/3, Tiranë
Tel: +355 4 2280 371/2
Fax: +355 4 2280 359